Tourette
Refleksterapien lærer dig, hvordan du dæmper motoritiske tics gennem blid ansigtsmassage
Næste orienteringsmøde

Sådan hjælper du dit barn med Tourette

Hvorfor får man tics og Tourette?

Tics og Tourette starter i barndommen, oftest med en motorisk tic i 4-6 årsalderen og gerne i ansigtsregionen først – for eksaempel øjeblinken. Senere, ofte to år senere, kommer der vokale tics til.

Tidligere mente man, at sygdommen var en psykologisk forstyrrelse. I dag ved man, at det er en forstyrrelse i hjernefunktionen, som følge af biologiske ændringer, der kan påvises med avancerede billedundersøgelser (for eksempel MR-skanning). Tourette syndrom skyldes en ubalance i hjernen.

Download gratis handleplaner her

Hvordan hjælper Ansigts Refleksterapi?

Afgørende for, at refleksterapi hjælper og skaber fremgang og forbedringer, er en kombination af flere forskellige ting: Først og fremmest er ingen børns situation ens, og vi lægger derfor stor vægt på – i samarbejde med forældre og pårørende – en grundig vurdering af, ‘hvor barnet er’ ift. dysfunktionen, familiesituationen og sociale sammenhænge. Baseret herpå lægges en konkret, specifik og målrettet handleplan for det enkelte barn.

Forældrene kommer til et kursus hvor de oplæres i hjemmetræningsmetoden. Alle kan lære metoden og går herfra med en større viden og sikker på at stimuleringen udføres optimalt hjemme.

Læs om hold-kurser her

Læs om individuelle kurser her

Perioder med træghed og gennembrud 

For at opnå gode resultater er der en sammenhæng mellem undervisningen, forældrenes ihærdighed og den løbende rådgivning og opdatering fra Anne-Dorte Wæver.

Ved at udføre refleksterapien korrekt 4-5 gange ugentligt af ca. 35-40 minutters varighed er det muligt at opnå en markant styrkelse af de aspekter hos barnet, som tidligere har været udfordrende. Nogle perioder vil I opleve store gennembrud, andre perioder en træghed, som er helt naturlig.

Jeg følger jer tæt i det kommende år og er altid tilgængelig på sms eller en mail når der er brug for det.

  1. Indre ro – handleplan:
  2. Angst – handleplan:
  3. Bange for at miste – handleoplan:
  4. Vrede og afmagt – handleplan:
  5. Bekymring – handleplan:
  6. Ulykkelige børn – handleplan:

Kontakt mig gerne på 27287335 eller send mig en mail på adw@skolenforrefleksterapi.dk og få svar på spørgsmål vedr. Ansigts Refleksterapi som hjemmetræningsmodel til dit barn.

Skriv til ANNE-DORTE:

En videnskabelig metode

Indehaver af det Internationale Institut i Barcelona, Lone Sørensen, har udviklet reflekszone-behandlingssystemet ”sorensensistem TM”.
 Metoden er baseret på videnskabelig forskning og nyere neurologiske teorier, i samarbejde med Dr. Yamamoto (YNSA), Japan, Dr. Castillo Morales, Argentina, Dr. Wong, USA, Dr. Chau, Vietnam, Maria Perez, Argentina og Dr. J. Bossy.

LÆS MERE HER