DOWNLOAD GRATIS HANDLEPLANER

Lær Ansigtsrefleksterapi og du kan hjælp dit barn med angst og uro

Oplever du at dit barn har symptomer som angst, uro og forvirring, så er ansigtsrefleksterapi en metode, der er værd at overveje.

Du kan nemlig gøre meget selv, mens stormen raser og I måske  – måske ikke – venter på hjælp fra systemet, skolen eller at barnet får opbygget egne kompetencer. 

Via nedenstående links finder du gratis handleplaner, som jeg kun kan anbefale sig at gå i gang med at teste af. Metoden er ufarlig og processen smuk og jeg er sikker på, I vil nyde samværet undervejs. Jeg har mange, mange, mange udsagn fra klienter gennem årene, der har oplevet lindring, forbedring og beroligelse, som de ikke troede mulig. 

Down gratis handleplaner her:

Indre ro

Angst

Bange for at miste

Vrede og afmagt

Bekymring

Ulykkelige børn

Jeg er Anne Wæver og har gennem mange år undervist i behandling af reflekspunkterne i primært ansigtet, men også i resten af kroppen. Emnerne herover afspejler nogle af de symptomer, jeg har størst erfaring med, herunder angst, som ofte følger andre lidelser som uvelkommen “sidegevinst”.

Læs om min baggrund her:

Læs om ansigtsrefleksterapi efter Lone Sørensen patenterede metode her:

Se vidoer med familiers erfaringer her

Lær på 1 dag at reducerer angst ved hjælp af ansigtsrefleksterapi

Er du terapeut og søger efteruddannelse – besæg Skolen for Refleksterapi

  1. Indre ro – handleplan:
  2. Angst – handleplan:
  3. Bange for at miste – handleoplan:
  4. Vrede og afmagt – handleplan:
  5. Bekymring – handleplan:
  6. Ulykkelige børn – handleplan:

Kontakt mig gerne på 27287335 eller send mig en mail på adw@skolenforrefleksterapi.dk og få svar på spørgsmål vedr. Ansigts Refleksterapi som hjemmetræningsmodel til dit barn.