Kost og kosttilskud
Børn med problemer har ofte brug for en anden sammensætning af fødevarer - lær om seneste forskning
LÆS MERE OM ANSIGTS REFLEKSTERAPI

Understøt MED Kost og kosttilskuD

Børn med problemer har ofte brug for en anden sammensætning af fødevarer

Der er en del fødevarer, der ikke er velegnede i forbindelse med bestemte sygdomme, som barnet derfor bør undgå i dagligdagen. Vi arbejder efter kostprincipper, der etablerer en forbindelse mellem funktioner i fordøjelsessystemet og hjernen, hvormed det er muligt at opnå forbedringer i neurologiske og psykiatriske tilstande, såsom autistiske spektrum- forstyrrelser, hyperaktivitet (ADHD /ADD), skizofreni, dysleksi, dyspraksi, depression, obsessiv-kompulsiv sygdom, bipolar lidelse og andre neuropsykologiske og psykiatriske problemer

Nogle fødevarer er nødvendige for at barnet optager de byggestoffer, der skal til, for at kroppen og hjernen kan fungere optimalt. For at kunne opnå perfekt resultat med optagelse af den rette kost er det også vigtigt, at tarmsystemet fungerer. Ansigts Refleksterapi metoden regulerer hele fordøjelses systemet og letter optagelsen af vigtige næringsstoffer!

På forældrekurser undervises der i det enkelte barns individuelle behov for særlig kost

Se mere om individuelle kurser

Se mere om holdkurser

Kosttilskud

Der bliver konstant forsket på internationalt plan i hvilke mineraler, vitaminer, aminosyrer og fedtstoffer, der er velegnede til forskellige sygdomme. Det betyder, at man i dag ved en hel del om hvilket tilskud et menneske har brug for i forhold til forskellige lidelser.

Menneskets hjerne behøver visse fedtstoffer, vitaminer og aminosyrer for at få bedre gavn af og resultat med terapeutiske stimuli. På forældrekurser rådgives der ud fra det enkelte barns individuelle behov for særlige tilskud.

  1. Indre ro – handleplan:
  2. Angst – handleplan:
  3. Bange for at miste – handleoplan:
  4. Vrede og afmagt – handleplan:
  5. Bekymring – handleplan:
  6. Ulykkelige børn – handleplan:

Kontakt mig gerne på 27287335 eller send mig en mail på adw@skolenforrefleksterapi.dk og få svar på spørgsmål vedr. Ansigts Refleksterapi som hjemmetræningsmodel til dit barn.