Sådan virker Ansigts refleksterapi

Lone Sørensens oprindelige, verdensberømte og patenterede metode

Ansigts Refleksterapi er en metode, hvor hele kroppen via reflekszoner og reflekspunkter i ansigtet behandles for symptomer/ubalancer – som derved bringes i balance.

Avanceret Ansigts Zoneterapi - den oprindelige metode.

Herover ses Lone Sørensens logo, der viser, hvor zoner og meridianpunkter ligger i ansigtet. Når logoet optræder hos en behandler, er det din garanti for, at behandlingen bygger på de oprindelige, patenterede metoder, der i forskningssammenhæng bærer navnet
Lone Sørensen er i dag leder af Det Internationale Institut i Barcelona, men underviser fortsat på uddannelsen til Ansigts Refleksterapeut i København.

 Metoden er baseret på videnskabelig forskning og nyere neurologiske teorier - balndt andet i samarbejde med
Dr. Yamamoto (YNSA), Japan
Dr. Castillo Morales, Argentina
Dr. Wong, USA
Dr. Chau, Vietnam
Maria Perez, Argentina
Dr. J. Bossy.

Hvordan virker Ansigt Refleksterapi?

Ansigts Refleksterapi stimulerer terapeuten en række punkter og reflekszoner, primært i ansigtet, men også på hænder og fødder. Når man intensivt og vedvarende stimulerer disse reflekszoner, påvirkes hjernens plasticitet, centralnervesystemet, blod- og lymfekredsløbet mv. Derved kan man agere og behandle fysiske og psykiske problemer og sygdomme.

 

Det centrale nervesystem er konstant i forandring og altid i gang med at danne nye neuron netværk. Ligeledes besidder hjernen en evne til at ændre i de neurale forbindelser. Disse kan påvirkes positivt ved hjælp af refleksterapi. Ved denne manuelle stimulering er det derfor muligt at påvirke centralnervesystemet, meridianbaner og blod- og lymfekredsløb – og opnå målrettede, præcise resultater.

Formålet med at anvende denne terapeutiske metode er ikke alene at forebygge sygdomme, men via bearbejdning af reflekszoner og punkter i ansigtet at behandle årsagen til, at sygdomme og ubalancer opstår.

Refleksterapi forbedrer alle kropsvæskernes kredsløb, så både hjerne, organer, muskler, hormon- og nervesystem kommer til at fungere bedre. Det betyder, at kroppen kommer i balance og efterlader klienten med en følelse af velvære.

barnet sover

Refleksterapi til børn

Som led i refleksterapien sammensættes en handleplan med de rigtige reflekspunkter og zoner – skræddersyet til det enkelte barn. 

Refleksterapien kan læres af forældre til egen stimulering i hjemmet eller barnet kan behandles af en terapeut.

Refleksterapi er i slægt med den klassiske fod-zoneterapi og egner sig både til behandling af psykiske-, fysiske -og hjernedysfunktioner

På grund af refleksterapiens bredere neurologiske fundament er det ofte muligt at opnå en mere målrettet behandling samt mere præcise og hurtigere resultater.

Refleksterapi har altid været en anerkendt og velanvendt behandlingsmetode i Østen. Også i det gamle Egypten brugte man trykterapi under fødderne, på hænderne og i ansigtet som en helbredende metode. Først i begyndelsen af det 20. århundrede kom refleksologien, og dermed refleksterapien, ind i den vestlige kultur.

  1. Indre ro – handleplan:
  2. Angst – handleplan:
  3. Bange for at miste – handleoplan:
  4. Vrede og afmagt – handleplan:
  5. Bekymring – handleplan:
  6. Ulykkelige børn – handleplan:

Kontakt mig gerne på 27287335 eller send mig en mail på adw@skolenforrefleksterapi.dk og få svar på spørgsmål vedr. Ansigts Refleksterapi som hjemmetræningsmodel til dit barn.

Skriv til ANNE-DORTE: