Udtalelser fra forældre og klienter

Anette Ahlmann, mor til Magnus:

Tak for en fantastisk weekend. Vi synes det har været godt. Både teori og øvelserne har fungeret godt for os. Min mand var lidt skeptisk inden weekenden. Det tror jeg du fik væk. Han er rigtig god. Vi er kommet godt i gang herhjemme. Vi er begge omkring Magnus og det fungerer godt. Han synes det har været dejligt. Han er meget nysgerrige vedr. de forskellige punkter. Jeg synes at kunne mærke lidt forandring. Men det er svært at sætte ord på, man tør næsten ikke sige det højt, sæt nu det går væk igen. Nu skriver jeg det ned.

Dan og Gitte, bedsteforældre:

Vi synes det var et super godt kursus. Du er fantastisk god til at fortælle på en forstående måde samt at instruere os. Alle var med på det hele. Vi er jo også er mere eller mindre “i samme båd” og vil gøre alt for at hjælpe vores børn og for vores vedkommende vores barnebarn.

Mona og Brian, forældre:

Vi synes begge det var et godt kursus, du er god til at formidle budskabet, og lære fra dig. Det var spændende at få teorien med, men også super godt at prøve det i praksis igen og igen. Vi synes faktisk, at vi kan mærke en eller anden form for bedring. Hendes skolestart er gået rigtig godt og hun virker til at være i rimelig balance.

Knus Lone og co:

vil bare takke dig for vores forløb med Alexander Lambert (fødselsdag 20/01-11) Jeg er så taknemmelig for at have mødt dig. Da jeg kontaktede dig, var vi en familie i opløsning. Alexander var ked, i dårlig trivsel, indadvendt og sur. Det var hårdt for hele familien.

Du mødte os med forståelse og gav os håb om en bedre fremtid. I dag, et halvt år efter vi stoppede, kan jeg fortælle, at Alexander er en glad, omsorgsfuld dreng, som er i god trivsel og skal starte i skole til sommer (6,5 år gammel).

Han er vellidt i BH (før slog han de andre børn)og er blevet udadvendt og finder hurtigt nye venner på f.eks. legepladser. Hans sprogforståelse er blevet alderssvarende (før var han to år bagud). Han har stadig lidt udfordringer men dem skal vi nok klare . Du er en af grunden til denne positive udvikling, du lavede bl.a et program til Alexander. Men Vigtigst af alt, du gav mig støtte, forståelse og selvtillid. I stedet for, vi flere gange blev punket for, at vi var for svage og ikke opdragede vores søn.

Du vejledte mig og udviklede mig til at forstå Alexander. Dette gav mig styrke, selvtillid og troen på at jeg gjorde det bedste for Alexander. Så tak for dig , held og lykke i fremtiden til dig og din familie

Dorte og Arne Skov, forældre til Sune og Caroline:

“Alle adopterede skal leve med tabet af deres biologiske forældre. Sorgen og smerten over dette kan for mange børn medføre overlevelsesstrategier, som hæmmer barnets livsudfoldelser. Symptomer på dette kan eksempelvis være koncentrationsbesvær, hyperaktivitet, angst for nærvær, manglende evne til at mærke basale behov eller svært ved at regulere sine følelser.

Vores to børn er adopterede som helt spæde og er mærkede på forskellig vis, af en svær start på livet. Vi har prøvet forskellige former for behandling, for at hjælpe dem bedst muligt til et roligere og mere harmonisk liv – alt sammen skridt i den rigtige retning.

Mødet med Anne-Dorte og refleksterapi er blevet det helt store vendepunkt for vores familie. Børnene profiterer utrolig meget af massagen, som vi giver hver aften. De har begge fået mere ro, mere glæde og overskud i deres liv. Konflikter er udskiftet med debat på et sagligere niveau. Vi kan varmt anbefale denne behandling, som er dejlig at modtage og give. Sidst med ikke mindst er Anne-Dorte et utroligt dejligt, rummeligt og engageret menneske. Vi glædes over vores samarbejde, føler stor tryghed i hendes faglighed og får ny energi af hendes anerkendende og positive tilgang til vores børn og os. Vi håber inderligt at mange vil give den samme behandling til deres børn. Vi er rigtig rigtig godt på vej til at være den gode familie vi har drømt om – med glade børn. Takket være mødet med dig.”

Udtalelser fra pilotprojekt, 2014

Skolen for Refleksterapi ved Anne-Dorte Wæver gennemførte fra november 2013 frem til sommeren 2014 et ambitiøst pilotprojekt i Østjylland sammen med initiativtager, skolelærer Jens Hvalsøe og Lone Sørensen.

Formålet var at fremskaffe systematisk viden, erfaringer og dokumentation for effekt og resultater af refleksterapien.

Alle videoer fra projektet er tilgængelige og findes på Jens Hvalsøes hjemmeside: www.gdgnu.dk