INDIVIDUELLE FAMILIE KURSER

To dages intensivt, individuelt familiekursus (samlet 11,5 timer)

Målrettet kursus for forældre, partnere/familiemedlemmer, som ønsker, at kurset kan afholdes fleksibelt. Datoer aftales individuelt. 

I har som forældre/pårørende mulighed for selv at lære refleksterapi som hjemmetræningsmetode. Og derigennem selv behandle jeres barn. 

Til kurset er der inkluderet en individuel og målrettet forundersøgelse af barnet og en tilknyttet handleplan. Herudover modtager i detaljeret og grundigt, let tilgængeligt og forståeligt kursusmateriale.

Kurset omfatter

1: Telefonisk forsamtale med fokus på at opbygge en detaljeret viden og indsigt i barnets og familiens situation og udfordringer indtil nu.

2: Særskilt forundersøgelse af dit barn inden kurset, så den korrekte handleplan kan etableres. Det skal opleves som hyggeligt, når du kommer med dit barn, derfor ingen problem snak her – kun hygge og forventningens glæde.

3: To-dages kursus – tilrettelagt efter aftale. Kurset foregår uden børn. Udlevering af grundigt men let tilgængeligt kursus- og dokumentationsmateriale, specifikt udformet til dit barn.

4: Forældre eller pårørende lærer at udføre stimuleringen og er sikre på, at kunne udføre handleplanen efter kursusdagene. Alle kan lære at udføre Ansigts refleksterapien på deres børn.

5: Familen følges det kommende halve år – hvor handleplanen justeres optil to gange alt efter behov. I forløbet vil der altid være mulighed for at ringe eller skrive til Anne-Dorte Wæver og få målrettet rådgivning og supervision om udviklingen.

Pris

Forsamtale og forundersøgelse kr. 1100.-

Kursuspakken og opfølgning i et halvt år kr. 8.850,-

 

  1. Indre ro – handleplan:
  2. Angst – handleplan:
  3. Bange for at miste – handleoplan:
  4. Vrede og afmagt – handleplan:
  5. Bekymring – handleplan:
  6. Ulykkelige børn – handleplan:

Kontakt mig gerne på 27287335 eller send mig en mail på adw@skolenforrefleksterapi.dk og få svar på spørgsmål vedr. Ansigts Refleksterapi som hjemmetræningsmodel til dit barn.