FØDT FOR TIDLIGT
Refleksterapien lærer dig hvordan du lindrer dit barns uro som følge af prematuritet
NÆSTE ORIENTERINGSMØDE

Sådan hjælper du dit PRÆMATURe BARN

Mange problemer er forbundet med for tidlig fødsel

For tidligt fødte må ofte døjes med både fysiske og psykiske udfordringer. Neuro-udviklingen er almindelig, men er forbundet med manglen på skjoldbruskkirtelhormoner på et tidspunkt, hvor spædbarnets egen skjoldbruskkirtlen ikke er i stand til at imødekomme behovene for postnatale funktioner.

Kognitiv udfordring

Babyer født for tidligt er mere tilbøjelige til at have mangel på hvidt stof, hvilket medfører risiko for kognitiv dysfunktion. Mange problemer forbundet med prematuriteten, både de første dage og senere i livet.

Temprana Reflex-metoden kan hjælpe ved:

 •     Spiseproblemer
 •     Neurologiske problemer
 •     Åndedrætsproblemer
 •     Kronisk lungesygdom
 •     Gastrointestinale og metaboliske problemer
 •     Urinvejsinfektion
 •     Læringsvanskeligheder .
 •     Koncentrationsbesvær
 •     Umodenhed

Forventede resultater ved refleksterapi

Afgørende for, at refleksterapi hjælper og skaber fremgang og forbedringer, er en kombination af flere forskellige ting: Først og fremmest er ingen børns situation ens, og vi lægger derfor stor vægt på – i samarbejde med forældre og pårørende – en grundig vurdering af, ‘hvor barnet er’ ift. dysfunktionen, familiesituationen og sociale sammenhænge.

Baseret herpå lægges en konkret, specifik og målrettet handleplan for det enkelte barn. Dertil kommer, at der for at opnå gode resultater er en sammenhæng mellem undervisningen, forældrenes ihærdighed og den løbende rådgivning og opdatering fra Anne-Dorte Wæver.

Ved at udføre refleksterapien korrekt 4-5 gange ugentligt af ca. 35-40 minutters varighed er det muligt at opnå en markant styrkelse af de aspekter hos barnet, som tidligere har været udfordrende. Nogle perioder vil I opleve store gennembrud, andre perioder en træghed, som er helt naturlig.

Jeg følger jer tæt i et år, hvor vi mødes til opdatering og ændring af handleplanen for bedste resultat. I perioden er jeg lige ved siden af jer og tilgængelig på sms eller mail for spørgmål, I måtte have undervejs. 

 1. Indre ro – handleplan:
 2. Angst – handleplan:
 3. Bange for at miste – handleoplan:
 4. Vrede og afmagt – handleplan:
 5. Bekymring – handleplan:
 6. Ulykkelige børn – handleplan:

Kontakt mig gerne på 27287335 eller send mig en mail på adw@skolenforrefleksterapi.dk og få svar på spørgsmål vedr. Ansigts Refleksterapi som hjemmetræningsmodel til dit barn.