EN dags kurser for familier

Intensivt, individuelt tilrettelagt familiekursus: (samlet 7 timer)

Målrettet kursus til børn, der lider af

Kurset kan afholdes fleksibelt. Datoer aftales individuelt.

 

I har som forældre og pårørende mulighed for selv at lære refleksterapi som hjemmetræningsmetode og hjælpe jeres barn under trygge forhold i eget hjem. 

Til kurset er der inkluderet en individuel og målrettet forundersøgelse af barnet og en tilknyttet handleplan. Herudover modtager i detaljeret og grundigt, let tilgængeligt og forståeligt kursusmateriale. 

billed tekst

Kurset omfatter

  • Telefonisk forsamtale med fokus på at opbygge en detaljeret viden og indsigt i barnets og familiens situation og udfordringer indtil nu.
  • Særskilt forundersøgelse af dit barn inden kurset, så den korrekte handleplan kan etableres. Det skal opleves som hyggeligt, når du kommer med dit barn, derfor ingen problem snak her – kun hygge og forventningens glæde.
  • Èn dags kursus – tilrettelagt efter aftale. Kurset foregår uden børn. Udlevering af grundigt men let tilgængeligt kursus- og dokumentationsmateriale, specifikt udformet til dit barn.
  • Forældre eller pårørende lærer at udføre stimuleringen og er sikre på, at kunne udføre handleplanen efter kursusdagen. Alle kan lære at udføre Ansigts refleksterapien på deres barn.
  • Familen følges det kommende halve år – hvor handleplanen justeres en gang, hvis der er behov for det. Mulighed for at ringe eller skrive til Anne-Dorte Wæver og få målrettet videre rådgivning om udviklingen.

Pris

Ialt for hele pakken

kr. 4.550,-

Kontakt mig gerne på 27287335 eller send mig en mail på adw@skolenforrefleksterapi.dk og få svar på spørgsmål vedr. Ansigts Refleksterapi som hjemmetræningsmodel til dit barn.

Igennem årene har jeg talt med mange hundrede forældrepar, der alle kæmper  for at skabe trygge rammer for deres barn eller unge menneske. Skriv til mig om jeres oplevelser, fortvivlelse, håb og iagttagelser – i føler måske at alt er forsøgt. Men tro mig, der findes en vej: adw@skolenforrefleksterapi.dk