EN dags kurser for familier

Intensivt, individuelt tilrettelagt familiekursus: (samlet 7 timer)

Målrettet kursus til børn, der lider af

Kurset kan afholdes fleksibelt. Datoer aftales individuelt.

 

I har som forældre og pårørende mulighed for selv at lære refleksterapi som hjemmetræningsmetode og hjælpe jeres barn under trygge forhold i eget hjem. 

Til kurset er der inkluderet en individuel og målrettet forundersøgelse af barnet og en tilknyttet handleplan. Herudover modtager i detaljeret og grundigt, let tilgængeligt og forståeligt kursusmateriale. 

billed tekst

Kurset omfatter

 • Telefonisk forsamtale med fokus på at opbygge en detaljeret viden og indsigt i barnets og familiens situation og udfordringer indtil nu.
 • Særskilt forundersøgelse af dit barn inden kurset, så den korrekte handleplan kan etableres. Det skal opleves som hyggeligt, når du kommer med dit barn, derfor ingen problem snak her – kun hygge og forventningens glæde.
 • Èn dags kursus – tilrettelagt efter aftale. Kurset foregår uden børn. Udlevering af grundigt men let tilgængeligt kursus- og dokumentationsmateriale, specifikt udformet til dit barn.
 • Forældre eller pårørende lærer at udføre stimuleringen og er sikre på, at kunne udføre handleplanen efter kursusdagen. Alle kan lære at udføre Ansigts refleksterapien på deres barn.
 • Familen følges det kommende halve år – hvor handleplanen justeres en gang, hvis der er behov for det. Mulighed for at ringe eller skrive til Anne-Dorte Wæver og få målrettet videre rådgivning om udviklingen.

Pris

Ialt for hele pakken

kr. 4.550,-

 1. Indre ro – handleplan:
 2. Angst – handleplan:
 3. Bange for at miste – handleoplan:
 4. Vrede og afmagt – handleplan:
 5. Bekymring – handleplan:
 6. Ulykkelige børn – handleplan:

Kontakt mig gerne på 27287335 eller send mig en mail på adw@skolenforrefleksterapi.dk og få svar på spørgsmål vedr. Ansigts Refleksterapi som hjemmetræningsmodel til dit barn.