HOLDKURSER

Lær en hjemmetræningsmetode specielt til dit barn!

I har som forældre/pårørende mulighed for selv at lære refleksterapi som hjemmetræningsmetode. Og derigennem selv behandle jeres barn i eget hjem. På et holdkursus undervises du/I sammen med andre forældre. Alle forældre har tilsvarende interesser og behov.

Til kurset er der inkluderet en individuel og målrettet forundersøgelse af barnet og en tilknyttet handleplan. Herudover modtager i detaljeret og grundigt, let tilgængeligt og forståeligt kursusmateriale.

Kurset omfatter

1: Telefonisk forsamtale med fokus på at opbygge en detaljeret viden og indsigt i barnets og familiens situation og udfordringer indtil nu.

2: Særskilt forundersøgelse af dit barn inden kurset, så den korrekte handleplan kan etableres. Det skal opleves som hyggeligt, når du kommer med dit barn, derfor ingen problem snak her – kun hygge og forventningens glæde.

3: To-dages weekendkursus – kl. 9.30-17.00 begge dage. Kurset foregår uden børn. Udlevering af grundigt men let tilgængeligt kursus- og dokumentationsmateriale, specifikt målrettet dit barn.

4: Forældre eller pårørende lærer at udføre stimuleringen og er sikre på handleplanen efter weekenden. Alle kan lære at udføre Ansigts refleksterapien på deres børn.

5: Familen følges tæt det kommende halve år – hvor handleplanen justeres optil to gange alt efter behov. Mulighed for at ringe eller skrive til Anne-Dorte Wæver og få målrettet videre rådgivning om udviklingen.

Pris

For samtalen og forundersøgelse  kr. 1.100,-

Prisen for deltagelse på et holdkursus er kr. 7.850,- pr. familie.

Alle har mulighed for at tilkøbe opfølgende møder og handleplans-justeringer efter det pågældende halve år, såfremt der er behov for det. Man betaler kr. 900,- pr. møde (1,5 time), som afregnes på dagen. Man kan til enhver tid rette henvendelse til Anne-Dorte ved tvivlsspørgsmål, enten telefonisk eller pr. mail.

  1. Indre ro – handleplan:
  2. Angst – handleplan:
  3. Bange for at miste – handleoplan:
  4. Vrede og afmagt – handleplan:
  5. Bekymring – handleplan:
  6. Ulykkelige børn – handleplan:

Kontakt mig gerne på 27287335 eller send mig en mail på adw@skolenforrefleksterapi.dk og få svar på spørgsmål vedr. Ansigts Refleksterapi som hjemmetræningsmodel til dit barn.