OM ANNE-dorte wæver

Jeg er indehaver og daglig leder af Skolen for Refleksterapi på Frederiksberg C. i tæt partnerskab og samarbejde med ophavskvinden til den patenterede metode Ansigts Refleksterapi, Lone Sørensen, der er indehaver af det Internationale Institut i Barcelona.

Min baggrund

Jeg er uddannet psykoterapeut, coach, ansigts refleksterapeut og er certificeret instruktør/underviser for Lone Sørensen i Danmark bla. specialet “Børn med særlige behov og mindre dysfunktioner”. Derudover underviser jeg i flere kurser indenfor refleksterapien og udbyder workshops, med hovedvægt på selvudvikling. 

Er pt. i gang med Temprana uddannelsen hos Lone Sørensen, for at dygtig gøre mig indenfor det neropædagogiske og hjerne mæssige felt, til glæde og gavn for alle de familier der behøver hjælp til deres børn.

Ansigts Refleksterapi

Lysten til at arbejde med mennesker har ført mig videre i arbejdet med Ansigts Refleksterapi. Metoden har vist mig, hvordan den er med til at åbne op for flere parametre og virkningsfulde kombinationsmuligheder i arbejdet med mennesker. Coaching og Ansigts Refleksterapi er en virkningsfuld kombination især til behandling af stress og depressioner, og giver gode, effektive og holdbare resultater.

Børn med særlige behov…

… har altid i mit arbejde som socialpædagog haft en stor plads i mit hjerte. Det er da helt naturligt for mig at arbejde med børn, og at bruge Ansigts Refleksterapien som en virkningsfuld stimulering til de børn, der lider af dysfunktioner.

Inspiration

Inspiration, sparring og selvudvikling får jeg gennem supervision, kurser, mine netværksgrupper, familie og venner. Det er en stor del af mit liv og fuldstændig uundværligt for mig. Jeg sætter en ære i at “tage min egen medicin” og være skarp i forhold til de mennesker og udfordringer, som jeg skal hjælpe.

For mig er det væsentligt at arbejde med “det hele menneske”, så der bliver overensstemmelse mellem tanker, følelser og handlinger. På den måde bliver vores ressourcer åbenlyse og brugbare i vores individuelle livsproces.

Vil du læse mere om, hvad der inspirerer mig, og hvad jeg brænder for, så læs her: 

Sådan arbejder jeg

Jeg er gift med en dejlig mand, og har to skønne døtre og dejlige svigersønner – og har også fået ærestitlen: mormor! Vi bor alle i København, og sammen nyder vi livet i byen og ved stranden i vores sommerhus.

Uddannelse og kurser

Jeg har en socialpædagogisk uddannelse og 35 års erfaring med at arbejde med mennesket i centrum.

 • 1985: Socialpædagog fra Statens Pædagogiske Seminarium.
 • 1990: Bach’s blomsterterapeut, Under Elmene
 • 1998: Psykoterapeut fra Specular, Århus
 • 2005: Startede selvstændig virksomhed
 • 2007: Certificeret life- og businesscoach fra Sofia Manning, Manning Inspire Inc.
 • 2008: Certificeret stresscoach fra AS3 Work&Care.
 • 2012: Ansigts Refleksterapeut med speciale i klienter med særlige behov.
 • 2013 Certificeret instruktør i Danmark for Lone Sørensen.
 • 2019 Temprana uddannelsen hos Lone Sørensen.

Derudover har jeg arbejdet med sparring, supervision, forældresamtaler, neuropædagogiske kurser og forløb

 1. Indre ro – handleplan:
 2. Angst – handleplan:
 3. Bange for at miste – handleoplan:
 4. Vrede og afmagt – handleplan:
 5. Bekymring – handleplan:
 6. Ulykkelige børn – handleplan:

Kontakt mig gerne på 27287335 eller send mig en mail på adw@skolenforrefleksterapi.dk og få svar på spørgsmål vedr. Ansigts Refleksterapi som hjemmetræningsmodel til dit barn.